Ark of noah

Hoe het begon

True believers

True believers
in transparantie

Ark of Noah is een team van gemotiveerde mensen die zich steeds afvragen “Hoe kunnen we dit beter en gemakkelijker maken?”.

Door jarenlange ervaring in de Marketingsector zagen we dat de digitale industrie niet voldeed aan de transparante wereld die we vandaag kennen. 

in transparantie

Tijd om hier verandering in te brengen. Tijd om zich af te vragen “Hoe kunnen we deze sector beter maken?”

Als actieve bijdragers aan en believers in transparantie, besloten we een toegankelijker alternatief te bieden. We onderzochten elke tak en zochten naar methoden om alles transparant en betaalbaar te maken.

Transparantie

Transparante prijzen.

Geen verborgen kosten. Geen opzegtermijnen. Geen kleine regels. 

Klanten op de eerste plaats

Onze oplossingen kwamen tot stand doordat we zelf eerst klant waren. De dromen van de klant zijn de grondbeginselen van elk idee. 

Stapsgewijs groeien

Onze doelstelling is dat jouw onderneming stap voor stap de online wereld kan gaan veroveren. De verschillende dieren zorgen voor een A tot Z aanpak. Maar je kiest zelf met welke letter je wenst te starten.

We houden het simpel

We hebben ervoor gezorgd dat alles vooraf tot in detail is uitgeschreven. Zo kunnen wij al het werk doen en jou toch een zeer snelle service verlenen.

To be prepared is half the victory

Jouw droom. Onze missie.

4 pijlers

De digitale wereld, en voornamelijk de web development wereld, kent nog steeds veel geheimen. Jan Modaal gaat ervan uit dat dit een zeer complexe wereld is, mede door het vakjargon dat massaal gebruikt wordt. “Een website is dan ook een grote investeringskost.”

Maar is dit nog zo? Neen. Net zoals in zoveel industrieën betaal je voornamelijk voor de zware loonkosten en de vaste kosten van de agentschappen. 

Dankzij open source software en een resem aan globale platformen is deze sector ook getransformeerd de laatste jaren. 

Wil je jouw zaak ook laten groeien?

Contacteer ons